Innovation hos Hulgaard Advokater:

- Lej en advokat - læs mere her

- Udviklingsforum - se filmen her (61 MB)

- Den medarbejderdrevne virksomhed - prøv vores spil

 Hulgaard Tax Team

- på forkant med skatten

 

Introduktion

Hulgaard  Advokater er et erhvervsadvokatfirma, som løbende rådgiver en række erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Hulgaard Advokater er stiftet i 1995 og beskæftiger 13 medarbejdere.

Hulgaard Advokater er et innovativt og nytænkende advokatfirma, der udover at konsolidere og udbygge de erhvervsjuridiske ekspertiseområder følger med udviklingen og tager del i de muligheder, tiden giver.

Hulgaard Advokater har kontorer i Kolding og Aarhus.

Hulgaard Advokater drives i tæt samarbejde med vores søsterkontor Peter Nielsen Partners (pnplaw.pl) i Warszawa, Polen. Peter Nielsen Partners er organiseret som en selvstændig juridisk enhed.
 
Vi samarbejder i øvrigt løbende på ad hoc basis med andre advokater, revisorer og rådgivere i det omfang, vores kunder får behov for rådgivning inden for områder, som falder uden for vores kompetencer.

Se vores profilbrochure (PDF-fil, 290 Kb). 

 


Birkemose Alle 41 i Kolding 

Hulgaard Advokater

Firmaet blev stiftet i 1995 af Peter Tærø Nielsen og Øjvind Hulgaard som Tærø Nielsen & Hulgaard Advokater og skiftede i 2009 navn til Hulgaard Advokater.

Firmaet beskæftiger 13 medarbejdere

Hulgaard Advokater P/S  ·  Birkemose Allé 41, DK-6000 Kolding  ·  Marselisborg Havnevej 22, 1., DK-8000 Aarhus C  ·  Phone (+45) 38 40 42 00  ·  E-mail: mail@hulgaardadvokater.dk  ·  Cookiepolitik