Innovation hos Hulgaard Advokater:

- Lej en advokat - læs mere her

- Udviklingsforum - se filmen her (61 MB)

- Den medarbejderdrevne virksomhed - prøv vores spil

 Hulgaard Tax Team

- på forkant med skatten

 

Vind din skattesag - få en gratis og uforpligtende vurdering af din skattesag af førende skatteekspert

Hulgaard Advokater har siden 1995 ført sager mod SKAT – og vores medholdsprocent i skattesager er væsentligt højere end gennemsnittet. Eksempelvis har advokat Lars Lauge Nielsen ført skattesager ved Landsskatteretten og domstolene gennem en længere årrække med en gennemsnitlig medholdsprocent ved Landsskatteretten på 85% og ved domstolene på 75% (målt over en 10-årig periode) Den gennemsnitlige medholdsprocent for skatteyderne ved domstolene er kun på ca. 15% og ved Landsskatteretten ca. 30%.

Vi holder gerne et uforpligtende møde eller tager en telefonisk drøftelse om, hvordan du kommer videre med din skattesag med et godt resultat.

Der er så meget, som vi ikke kan………. Men det vi kan, er vi gode til!
Hulgaard Advokater er specialiseret i skatteret og få andre specialer. Derfor siger vi pænt ”nej tak” til sager, der falder uden for disse specialer. På den måde kan vi fokusere på det, som vi er gode til.

Vi kender SKAT - og de kender os....

På grund af vores erfaring kender vi ofte sagsbehandleren, hvilket altid er en god begyndelse i en skattesag.

Fast pris
Hvis vi anbefaler at gå videre med din skattesag, kan vi på forhånd aftale en fast pris. Hvis skattesagen vedrører en privatperson, vil du være berettiget til at få refunderet 100% af vores honorar af det offentlige, hvis skattesagen vindes, og 50% hvis den tabes.

Læs mere om, hvordan du vinder din skattesag her.

 

Uforpligtende og gratis vurdering

Vi tilbyder dig en uforpligtende gennemgang og vurdering af din skattesag.

Kontakt os direkte for en drøftelse. Se vores kontaktoplysninger nedenfor.

Hvad siger vores kunder?

”Hulgaard Advokater var i vores sag en initiativrig, konstruktiv og professionel samarbejdspartner. Efter en grundig analyse af de juridiske problemstillinger og muligheder i vores sag, fandt de en løsning og argumenterede for den over for Landsskatteretten, som efterfølgende gav os fuldt medhold.”

Thomas Glibstrup

"Jeg har haft et godt samarbejde med Hulgaard Advokaters skatteekspert og har oplevet en meget effektiv, kompetent og stringent sagsbehandling. En evne til at sætte sig en i en sag og finde de væsentlige detaljer uden at miste overblikket".

Søren Jangaard 

"Som statsautoriseret revisor er jeg vant til at føre sager mod skattevæsenet. I mange sager er det en fordel at have Hulgaard Advokater med på sin side, idet de har en betydelig større indsigt i den juridiske side af problemet, og derfor har en større forudsætning for at lægge strategien rigtigt og mest effektiv. De har ligeledes en betydelig evne til at finde de rigtige nøglepunkter i sagen, så fokus fastholdes på det centrale, og dermed gøre vinderchancerne størst."

Willy Thomsen

Kontaktpersoner:

Lars Lauge Nielsen

Lars Lauge Nielsen
Advokat
Dir.tlf.: +45 38 40 42 24
E-mail: lln@hulgaardadvokater.dk

Hulgaard Advokater P/S  ·  Birkemose Allé 41, DK-6000 Kolding  ·  Marselisborg Havnevej 22, 1., DK-8000 Aarhus C  ·  Phone (+45) 38 40 42 00  ·  E-mail: mail@hulgaardadvokater.dk  ·  Cookiepolitik