Innovation hos Hulgaard Advokater:

- Lej en advokat - læs mere her

- Udviklingsforum - se filmen her (61 MB)

- Den medarbejderdrevne virksomhed - prøv vores spil

 Hulgaard Tax Team

- på forkant med skatten

 

Eksempler og standarder

Lige fra etableringen af Hulgaard Advokater har vi arbejdet ud fra en ide om, at rådgivningen skal ligge på et højt kvalitetsniveau og tilføre vore kunder værdi. På udvalgte områder har vi tillige et egentligt specialistniveau. 

Men i dagligdagen er der en lang række forhold, der reguleres af dokumenter, som i stigende grad standardiseres. Nogle virksomheder foretrækker selv at fremstille sådanne dokumenter, andre foretrækker den sikkerhed, der ligger i at gøre dette i samarbejde med os.

Vi ønsker at tilføre vore kunder mest mulig værdi og ser det derfor ikke som vor opgave at udfylde standarder. Værdien ligger i rådgivningen!

De standarder og eksempler, der her stilles til rådighed, er frit tilgængelige for alle.

Dokumenterne kan bruges, hvis du ønsker at spare advokatudgiften, og hvis du mener, at du selv kan klare papirarbejdet. Hulgaard Advokater lever af at lave løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Udfyldelse af standardformularer er der ingen ben i. Vi ser derfor gerne, at internettet bruges til at gøre visse ting-  f.eks. selskabsstiftelser - billigere og lettere.

Vi mener, at den største del af værdien i vort arbejde ligger i vor rådgivning. De, der ønsker at udfærdige dokumentet efter vor rådgivning, kan bruge eksemplerne til at forberede sig og derved effektivisere processen og spare på omkostningerne.

- Stiftelse af anpartsselskab med én ejer – hent gratis skabelon og vejledning

- Forretningsorden for bestyrelsen

- Ansættelseskontrakt – hent gratis skabelon og vejledning

- Samejeoverenskomst - hent gratis skabelon

Dokumenter downloades ved at højreklikke på dem og gemme filen.

 

Ansvarsfraskrivelse

Hulgaard Advokater påtager sig ikke ansvar for dokumenternes indhold. Benyttelsen af dokumenterne sker på eget ansvar, og Hulgaard Advokater kan ikke påtage sig ansvar for benyttelsen eller for senere lovændringer.

Hulgaard Advokater P/S  ·  Birkemose Allé 41, DK-6000 Kolding  ·  Marselisborg Havnevej 22, 1., DK-8000 Aarhus C  ·  Phone (+45) 38 40 42 00  ·  E-mail: mail@hulgaardadvokater.dk  ·  Cookiepolitik