Innovation hos Hulgaard Advokater:

- Lej en advokat - læs mere her

- Udviklingsforum - se filmen her (61 MB)

- Den medarbejderdrevne virksomhed - prøv vores spil

 Hulgaard Tax Team

- på forkant med skatten

 

Kendetegn ved et job hos Hulgaard Advokater

Hulgaard Advokater er en ung advokatvirksomhed med store ambitioner. Virksomheden er drevet af lyst – derfor skal der være plads til at dygtiggøre sig, at afprøve nye ideer og tid til at være sammen med familien.

Kompetence, moral, kvalitet, service og økonomi er i nævnte rækkefølge nøgleordene for vort koncept. Hvis bare en af disse parametre svigter, har vi ikke gjort vort arbejde godt nok.

Vi er ikke bundet af gamle traditioner inden for advokatbranchen. Vi forandrer os konstant. For at blive bedre. For at afprøve nye ideer. For at lave det, vi synes er spændende.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, kendetegnet ved åbenhed, tillid og ”frihed til ansvar”. 

Vi forlanger engagement – men så er alt også muligt. Vi forventer, at du ønsker at lære, at du vil respekteres for din faglighed, og at du tør stå frem. Vi stiller de samme krav til dig, som vi stiller til os selv, og du får de samme muligheder. Om dine drømme bliver til virkelighed er op til dig selv.

Vi er fleksible og forventer det samme fra dig. Vi arbejder kun sjældent i weekenden og om aftenen, men når der er reelt behov for det, er vi klar. 

Det er langt fra alle grene af juraen vi beskæftiger os med, derfor er vores motto "Der er så meget, vi ikke kan...". Dette er både vor styrke og vor svaghed. En styrke fordi vi – gennem mange fravalg - har mulighed for at specialisere os og være blandt de bedste i Danmark. En svaghed fordi vi som specialister aldrig må glemme de grundlæggende juridiske discipliner. Vi prioriterer derfor højt, at vores advokatfuldmægtige får en så bred uddannelse som muligt. 
 
Vi er initiativtagere og deltagere i YLEP – Young Lawyers Exchange Program. YLEP er et udvekslingsprogram etableret i 1994 mellem udvalgte advokater og advokatkontorer i Danmark, Polen, Baltikum og Finland. Udvekslinger sker ad hoc, og herudover samles vi hvert år til et seminar i et af deltagerlandene. 

Vi bruger ikke konkurrence- og kundeklausuler.

Prøv vores vendespil her og se, om et job hos Hulgaard Advokater kunne være noget for dig.

 

 

Kontaktpersoner:

Marianne Work Bramsen

Marianne Work Bramsen
Kontorleder og juridisk assistent
Dir.tlf.: +45 38 40 42 12
E-mail: mw@hulgaardadvokater.dk

Hulgaard Advokater P/S  ·  Birkemose Allé 41, DK-6000 Kolding  ·  Marselisborg Havnevej 22, 1., DK-8000 Aarhus C  ·  Phone (+45) 38 40 42 00  ·  E-mail: mail@hulgaardadvokater.dk  ·  Cookiepolitik